Donateuravonden 2017

“Een Hinderlijke Getuige” bij de Donateursavonden Nieuwe Levenskracht Veldhoven.

 dsc_0488-b-titel

 

 

 

‘De Kempengalm’ uit Bergeijk/Weebosch speelt “Een Hinderlijke Getuige”.

 

kempengalm_cmyk

Stichting “Nieuwe Levenskracht” Veldhoven organiseert al 45 jaar leuke avonden voor hun donateurs, steeds in de vorm van toneelavonden in theater de Schalm in Veldhoven. Deze keer speelt er het bekende gezelschap ‘De Kempengalm’ uit Bergeijk/Weebosch. Zij hebben dat in het verleden al vaker gedaan, en telkens met zeer groot succes. Op donderdag 19 en vrijdag 20 januari speelt ‘De Kempengalm’ de plattelandsthriller “Een Hinderlijke Getuige” van René Gybels.

 

Korte inhoud:

De vrijgezelle boer Drikus en zijn ongetrouwde zuster Liza runnen al jaren hun boerderij “De Paelhoeve”, een florerend boerenbedrijf.

De twee zijn echter enigszins op elkaar uitgekeken.

Boer Drikus zou het liefste willen trouwen, maar moet natuurlijk wel eerst een geschikte vrouw vinden. Dat valt natuurlijk niet mee als het jachtterrein bestaat uit de stallen, het erf en de kerk.

Zuster Liza heeft ondertussen haar eigen plannen. Ook zij zou graag willen trouwen en heeft haar oog laten vallen op boer Jannes van de naastgelegen Sint Janshoeve.

Het zou voor haar goed uitkomen als Drikus verdwijnt.

Samen met Jannes beraamt zij een duivels plan dat echter voortijdig wordt ontdekt- en gedwarsboomd- door bewoners van de boerderij die het beste met boer Drikus voor hebben.

Of is dit toch niet helemaal waar………………?

Bereidt u voor op een zinderende voorstelling vol met humor, spanning en sensatie.

 

Noteer in uw agenda donderdag 19 en vrijdag 20 januari 2017. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur

De kaarten kunnen vanaf 27 december a.s. worden afgehaald bij onderstaande adressen:

 

De toegangkaarten kosten € 5,- voor donateurs en € 11,- voor niet-donateurs. De toegangsprijs is inclusief de garderobe.

De kaarten kunnen afgehaald worden, zolang de voorraad strekt, op werkdagen vanaf 27 december t/m 19 januari op de onderstaande adressen.

Op de speelavonden zelf zijn de kaarten verkrijgbaar bij de Schalm.

 

dsc_0292