Een gezellige middag op 24 juni 2017

Een gezellige middag op 24 juni 2017

Einde juni is het meestal de tijd voor de trekking van onze jaarlijkse loterij. Dit geurde nu op 24 juni aan het einde van een heel gezellige ontspanningsmiddag voor onze doelgroep in de zaal van De Ligt.

De Grensmuzikanten uit Reusel wisten de sfeer er heel vlug in te brengen. Hun repertoire  bracht ons terug naar onze tienertijd , maar deed ons ook denken aan menige vakantie in het buitenland. Doordat we liederenmappen van hen kregen konden we naar hartenlust meezingen want de tekst van o.a. een tweede en derde couplet was vaak toch wat in het vergeetboek geraakt.

We werden verrast door gastoptredens van Nel, die het lied “het leven is goed in het Brabantse land” vertolkte en van Thieu die nog steeds een goede drumsolo kan laten horen.

Om half vijf kwam mevr. Erdkamp van Notaris huis Veldhoven binnen en werd het spannend voor iedereen die hun loten hadden meegebracht.

Op haar charmante wijze en met behulp van 4 personen uit de zaal werden de winnende getallen bekend gemaakt.

Het was leuk dat er verschillende mensen uit de zaal tot de gelukkigen hoorden, zij konden hun prijs al van mevr. Erdkamp in ontvangst nemen.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde middag voor onze doelgroep, die in staat is om nog steeds het leven te vieren.