Ontspanningsmiddag 19 okt. 2019

Ontspanningsmiddag 19 okt. 2019

Voor deze feestmiddag hadden we troubadour Anouk Balins uitgenodigd. Net als onze genodigden waren we benieuwd naar haar optreden. Ze had bij onze mailwisseling al geschreven dat er volop gelegenheid zou zijn om verzoeknummers aan te vragen. 

Nou dat gebeurde ook meteen, bij aanvang was haar gitaar al volgeplakt met de gele briefjes waarop de liedjes aangegeven werden.

Voor de pauze was het repertoire Nederlands maar ook internationaal, waardoor de brede smaak van onze doelgroep goed werd weergegeven.  Ook de aard van de consumpties tijdens de pauze was veelzijdig. Van het bekende glaasje water, de frisdrank, de brede kelk trappist naar de glaasjes met een gele wat vloeibare massa met een wit bergje er bovenop. Het werd heerlijk smullen.

Daarna kwamen er vele Nederlandse liedjes waarbij goed meegezongen werd. Bij een enkele Engelstalige evergreen werd ook nog een dansje gemaakt .

De zon kwam deze middag ook tevoorschijn alsof die een goedkeurend knikje wilde geven aan de medewerksters en het bestuur die al weer voor de vijfde keer dit feestjaar de uitnodigingen voor een activiteit hadden verzorgd en ook daarbij een handje hielpen.

Bij de nieuwe beheerders van de Ligt en hun vrijwilligers voelden we ons zoals vanouds weer thuis. Hartelijk dank mensen.